Новий губернатор Сумщини провів першу установчу нараду з керівниками структурних підрозділів

25.11.2020

Голова Сумської облдержадміністрації Василь ХОМА провів першу установчу нараду з керівниками структурних підрозділів і окреслив основні напрямки, над якими планує працювати разом із командою.

Під час наради були розглянуті важливі питання життєзабезпечення області. Зокрема, голова облдержадміністрації наголосив, що особливу увагу буде приділено створенню додаткової мережі ліжко-місць для лікування хворих на COVID-19 та забезпечення їх киснем. Якісна реалізація в області державної програми «Велике будівництво», реформи децентралізації, успішне проходження опалювального сезону також будуть на особистому контролі очільника облдержадміністрації.

«Усі завдання, що поставив мені Президент України Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ, обов’язково будуть виконані», – наголосив Василь Хома.

Голова облдержадміністрації зазначив, що всі структурні підрозділи  мають працювати на випередження. Системна робота, професіоналізм та результат – це ті критерії, за якими будуть оцінюватися працівники облдержадміністрації.

Василь Хома впевнений, що Сумщина обов’язково буде в лідерах, адже маємо підтримку Президента України, народних депутатів. Головне –працювати чесно і якісно.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: