Частину Глухова паралізував «мішок із секретом»

29.11.2020

Як повідомив директор Глухівського водоканалу Сергій Рак, днями в населеному пункті сталася надзвичайна подія: у половині мікрорайону школи №6, починаючи з вул. Героїв Крут і включає п’яти- і двоповерхові будинки, перестав функціонувати центральний колектор. Сміттям забилася каналізація, не проходили стоки.

Над вирішенням цієї проблеми працівники водоканалу працювали два дня: у перший, до самого вечора — відкачували нечистоти, пробивали труби, але так і не вдалося нічого зробити. Роботи продовжилися наступного дня, і, нарешті, центральний колектор був врятований! За словами представників водоканалу, виною всьому виявився щільно набитий «мішок із сюрпризом», який був виявлений у каналізації. Що в ньому знаходилося — так і залишиться секретом, адже, ніхто не ризикнув його відкрити і тим більше заглянути в нього або залізти рукою всередину.

У цілому ж, зазначає С. Рак, за його кілька років професійної діяльності на посаді керівника комунального підприємства, це вже другий випадок, коли з вини недобросовісних мешканців забивається каналізація, паралізуючи істотну частину Глухова. Минулого разу були кабачки, овочеве лушпиння й ганчірки. Який сюрприз підкинули глухівчани своїм сусідам зараз — невідомо. Директор водоканалу, користуючись нагодою, закликає місцевих жителів бути більш відповідальними і не забувати, що кидання в унітаз усе підряд може мати серйозні наслідки у вигляді комунальної біди.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: