У кунжуті, експортованому з Індії, виявили небезпечну речовину

29.11.2020

Про це повідомило Головне управління Держпродспоживслужби в Сумській області.

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення системи (RASFF) від 19 листопада 2020 року № 2020.5126 стосовно виявлення несанкціонованої речовини оксиду етилену (0,14; 2.7; 7; 7.7 mg/kg – ppm) у вилущеному насінні кунжуту. Воно експортувалося з Індії (експортер: Dhaval Agri Exports, Rajkot, Gujarat) до Австрійської Республіки (отримувач: Lesaffre Austria AG, Wiener Neudorf) та до України (отримувач: ТОВ «Лесаффр Україна», вул. Бориспільська 9, буд. 91, м. Київ, 02099, t.golikova@lesaffre.com).

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: