У депутатському корпусі Кролевецької міськради сталися зміни

29.11.2020

27 листопада на третьому пленарному засіданні першої сесії Кролевецької міської ради восьмого скликання голова ТВК Людмила Меняйло оголосила про зміни в депутатському корпусі.

Так, відповідно до законодавства, у зв’язку з призначенням на посаду заступника міського голови, втратив свій депутатський мандат В’ячеслав Жовтя. Замість нього, за черговістю, депутатом призначено Сергія Миколайовича Малахова, члена політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”, директора ТОВ “Фармамед”.

Зміни відбулися у фракції ПП “Наш Край”: замість Олексія Самойленка, який призначений в.о. старости, депутатом став Ігор Олександрович Гуменюк, директор Центру культури Кролевецької міської ради. Також, Світлана Завгородня, у зв’язку з виконанням обов’язків старости, відмовилась від мандату і депутатом міської ради стала Олена Сергіївна Драй, яка до реорганізації працювала землевпорядником Дубовицької сільської ради.

Фракція ПП “Європейська солідарність” у міськраді теж зазнала змін. Замість в.о. старости, голови комісії з реорганізації Спаської сільської ради Сергія Завгороднього, за черговістю, депутатом призначено Сергія Миколайовича Завгороднього, директора “Кролбудсервіс”.

Депутатський корпус одразу ж вніс зміни до рішення про постійні комісії Кролевецької міської ради і новопризначені депутати увійшли до складу відповідних депутатських комісій.

05453.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: