У Сумах Василівка залишилася без транспорту

30.11.2020

Минулого тижня в Сумах з’явилася проблема із з’єднанням з Нижнім Піщаним. Міськвідділ транспорту отримав доручення подумати, як можна вийти з цієї ситуації. Можливо, направити по даному маршруту комунальні автобуси, знявши їх з інших маршрутів.

30 листопада начальник транспортного відділу Сергій Яковенко заявив, що питання вирішене. Зараз готується один автобус для виходу за маршрутом «Центральний ринок — Н. Піщане», передає shans.com.ua.

У той же час надійшов лист від перевізника, який обслуговує маршрут № 8 «Василівка — Тополянська»,  — про відмову від його подальшого обслуговування. «Працюємо з усіма перевізниками над тим, щоб укласти договір на обслуговування цього маршруту», — зазначив чиновник.

Нагадаємо, що маршрут «Василівка — Тополянська» — один із найбільш проблемних в Сумах. Перевізник на ньому змінювався вже не раз. Останню таку зміну Сумський міськвиконком затвердив 1 травня цього року, призначивши тимчасовим виконавцем пасажирських перевезень на маршруті №8 ТОВ «СНД-Автотранс». Дане рішення було прийнято в зв’язку з достроковим розірванням договору про організацію перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в Сумах з фізособою-підприємцем Тетяною Масюк. Воно повинно було діяти до моменту проведення конкурсу на перевезення пасажирів по даному маршруту.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: