До керівництва кролевецького КП повернувся звільнений начальник

30.11.2020

Розпорядженням міського голови №268-к/тр від 27 листопада 2020 року начальником комунального підприємства «Кролевецька житлово-експлуатаційна контора» Кролевецької міської ради призначений Олександр Вікторович Сущенко, 1980 року народження. Про це повідомили в Кролевецькій міській раді.

Нагадаємо, Олександр Сущенко вже працював начальником Кролевецького ЖЕКу у 2019 році. На початку 2020 року його було знято з посади. Проти його звільнення виступили мешканці Кролевця, які зібралися під стінами Кролевецької міської ради. Тоді, за результатами зустрічі до міського голови було подано Звернення про припинення практики частого звільнення керівників КП “Кролевецька ЖЕК” та проти сумісництва керівних посад комунальних підприємств. Було зібрано понад 70 підписів під ним. Все ж, попри це, його не поновили на посаді, а вже в березні знову було змінено керівництво ЖЕКу.

Наразі ж, як зазначають у міськраді, новопризначений керівник націлений працювати на благо громади, але просить мешканців Кролевецької ОТГ, які користуються послугами житлово-експлуатаційної контори, своєчасно розраховуватися за надані послуги.

05453.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: