Юні танцюристи Сумщини перемогли на міжнародному фестивалi

01.12.2020

Нещодавно юні танцюристи студiï спортивного бального танцю Білопільськоï школи N2 взяли участь у Міжнародному Фестивалi «Золотий кубок Запоріжжя — 2020», за підсумками якого, серед кращих танцювальних клубів вибороли перше місце і Гран-прi, передає bilopillia.city.

Кращi пари та солісти колективу отримали 36 комплектів іменних нагород — кубків, медалей, грамот, які отримають на святковому танцювальному шоу до дня Святого Миколая.

За високий рівень виконання конкурсної програми та технічно якісне виконання юнi спортсмени нагородженi Почесною грамотою. Не дивлячись на карантиннi обмеження, в яких сьогоднi навчається дитячий колектив, танцюристи продовжують вивчати нову програму, технічно вiдпрацьовують кожен рух, підвищують рiвень справжнього танцюриста, проявляють себе творчо.

Попереду — участь у новому дистанцiйному фестивалi в Єгиптi. Запрошення вже сьогодні надійшло на адресу студiï. Тож, вітаємо дітей із достойною перемогою та бажаємо подальших успіхів і нових звершень! Радіємо за кожного маленького та дорослого танцюриста! Так тримати!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: