З’явилося відео, як рятувальники деблокували пасажира авто, що потрапило в ДТП на Харківській

01.12.2020

Як ми повідомляли, 30 листопада о 18:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вул. Харківська в обласному центрі. Внаслідок події механічні пошкодження отримали 3 автомобіля, а пасажира одного з них затисло на задньому сидінні.

На місце події терміново прибуло відділення 2 – ї державної пожежно – рятувальної частини на спеціальному аварійно – рятувальному автомобілі. Рятувальники за допомогою спеціального обладнання, а саме електроножиць, розрізали стійки та вивільнили з понівеченого автомобіля постраждалого. Чоловіка передали працівникам екстреної медичної допомоги, які доправили його до лікарні. Усього до рятувальної операції залучалося 6 чоловіки особового складу та 2 одиниця спецтехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, 43-річний водій ВАЗ 2108 у стані алкогольного сп’яніння, не впоравшись із управлінням, допустив спочатку бокове зіткнення з автомобілем Тойота Рав 4 під керуванням 54-річного сумчанина, а після розвороту — з автомобілем Дачія Логан під управлінням 39-річного сумчанина. У результаті, за попередніми даними, постраждав лише 45-річний пасажир ВАЗа, якого доправили у торокальне відділення СОКБ. Іншим учасникам медичну допомогу надавалася без госпіталізації, -повідомили у відділі комунікації ГУНП в Сумській області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: