Голова Сумської ОДА Василь Хома здійснив робой візит до Роменської ЦРЛ

01.12.2020

Ремонт приймального відділення Роменської ЦРЛ буде завершено вчасно та згідно зі встановленими термінами. У цьому голову Сумської облдержадміністрації Василя ХОМУ запевнили керівник закладу Валентина ГУНЬКОВА та будівельники.

Василь ХОМА разом з начальником обласного управління охорони здоров’я Сергієм БУТЕНКОМ проінспектував хід проведення ремонтних робіт приймального відділення Роменської районної лікарні, що здійснюється в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Керівник лікарні Валентина Гунькова розповіла голові облдержадміністрації, що Роменська ЦРЛ є одним із найпотужніших медичних закладів Сумської області, що надає медичну допомогу жителям Роменського, Недригайлівського, Липоводолинського районів, населення яких складає майже 120 тисяч осіб.

Роменська ЦРЛ визначена лікарнею першої хвилі надання медичної допомоги хворим на СОVІD-19. Наразі в лікарні розгорнуто 60 інфекційних ліжок. Завантаженість інфекційних ліжок хворими на коронавірусну інфекцію складає 61,6%.

«Головними завданнями в подальшій діяльності Роменської ЦРЛ і надалі залишається забезпечення людей якісною медичною допомогою, наближення медпослуг до населення, поліпшення наступності в роботі між первинною ланкою та ЦРЛ, розширення консультативної роботи фахівцями ЦРЛ», – повідомила Валентина Гунькова.

Василь Хома під час інспектування лікарні наголосив на тому, що приймальне відділення – це обличчя лікарні. Тому його ремонт має бути виконаний якісно та згідно з встановленими термінами. Керівництво закладу та будівельники запевнили голову облдержадміністрації, що всі роботи будуть завершені до кінця 2020 року.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: