З’явилося відео затримання чоловіка, який викрав свою колишню дівчину

01.12.2020

Як ми уже розповідали, 29 листопада у Сумах чоловік викрав дівчину. Подробиці історії повідомили у патрульній поліції.

Патрульним надійшло повідомлення, що на вулиці Роменській невідомий чоловік силоміць посадив жінку до автівки та поїхав у невідомому напрямку. Жінка була без верхнього одягу та роззута. Вона кричала, плакала та кликала на допомогу. Також очевидиця події повідомила колір транспортного засобу та кілька символів державного номерного знаку.

За пів години, відпрацьовуючи територію гаражного кооперативу на вулиці Героїв Крут, вартові порядку виявили автомобіль Nissan Qashqai, схожий за орієнтуванням. Водій, побачивши службовий транспортний засіб, різко змінив напрямок руху, за кількасот метрів зупинився та вийшов з автівки. Чоловіка інспектори одразу ж зупинили. В автівці патрульні виявили 29-річну жінку, яка підтвердила, що саме цей громадянин силоміць посадив її до автомобіля та привіз сюди.

Під час спілкування з 32-річним керманичем, патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Та чоловік категорично відмовився від проходження огляду як на місці зупинки, так і в закладі охорони здоров’я. Перевіривши особу водія, патрульні з’ясували, що протягом року чоловік неодноразово керував транспортним засобом у нетверезому стані, за що був позбавлений права керування на 10 років.

Патрульні поліцейські склали на чоловіка два адміністративні матеріали: за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) та ч. 3 ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння особою, яка керувала транспортним засобом з ознаками сп’яніння) КУпАП.

На місце охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції для з’ясування всіх обставин події. Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: