Олександра Стрельченка обрано першим заступником голови обласної ради

03.12.2020

Сьогодні, 3 грудня, під час першого пленарного засідання Сумської обласної ради восьмого скликання, було обрано керівний склад ради. Нагадаємо, головою обласної ради став Вiктор Федорченко. Він запропонував і кандидатуру свого першого заступника.

Першим заступником голови обласного парламенту депутати обрали голову фракції Опозиційної платформи – За життя Олександра Стрельченка. За нього віддали свої голоси 37 обранців.

Політик звернувся до колег перед процедурою голосування і попросив, щоб його кандидатуру розглядали на цю посаду, у першу чергу, як спеціаліста і особистість.

«Я вже не перший раз обираюся депутатом і в минулому скликанні був секретарем бюджетної комісії. Тож більшість із вас знають мене як людину слова і діла, який виконує дані обіцянки. Йдучи на цю посаду, я хочу підсилити роботу керівництва обласної ради, допомогти у вирішенні важливих для області питань і обіцяю конструктивно працювати з кожним депутатом», – зазначив Олександр Стрельченко.

Уже після голосування опозиціонер ще раз узяв слово і пообіцяв працювати на розвиток Сумщини і виправдати висловлену йому довіру.

Нагадаємо, із 64 депутатів обласної ради 14 – представники Опозиційної платформи – За життя. Дев’ять депутатів із фракції зайшли вже не вперше до обласного парламенту. Серед опозиціонерів – дві представниці жіночої статі.

everyday.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: