Василь Хома: Працюємо разом задля розвитку Сумщини

03.12.2020

Голова облдержадміністрації привітав голову та новообраний склад обласної ради і наголосив на необхідності спільної роботи на благо Сумської області.

За словами Василя ХОМИ, перше установче засідання сесії обласної ради – це подія, яка свідчить про те, що політичні процеси на Сумщині закінчуються і депутати переходять до реальної роботи задля розвитку економіки, соціальної, гуманітарної сфери в Сумській області.

«Сьогодні обрали голову, першого заступника. Зараз на порядку денному – формування постійних депутатських комісій, обрання їх голів і дуже важливо розглянути  та прийняти Стратегію розвитку Сумської області до 2027 року. Я впевнений, що в цьому питанні буде порозуміння і підтримка депутатського корпусу», – наголосив очільник облдержадміністрації.

Голова обласної ради Віктор ФЕДОРЧЕНКО додав, що депутатський корпус обласної ради та облдержадміністрація працюватимуть спільно та ефективно, щоб економіка Сумщини розвивалася, адже від цього залежить добробут кожного її жителя.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: