«Пер Гюнт» щепкінців визнали найкращою драматичною виставою України

04.12.2020

3 грудня відбулася церемонія нагородження переможців Всеукраїнського фестивалю-премії “ГРА”. Одним із тріумфаторів стали сумські «щепкінці» із драматичною виставою «Пер Гюнт» за твором Генріка Ібсена.

«Вітаємо режисера-постановника вистави «Пер Гюнт» Романа Козака та увесь колектив Національного театру ім. М.С. Щепкіна із перемогою у Всеукраїнському театральному фестивалі-премії «GRA». Номінація «Найкраща драматична вистава»!» — ідеться у повідомленні на офіційному сайті театру.

Що краще: «Бути собою» чи «Бути собою вдоволеним» і що ці поняття означають? Знайти себе чи загубити? Питання одвічної персоніфікації, ствердження особистості, постійне розпуття життєвих шляхів, рішень, вчинків, які оприділяють твоє «Я» — про це «Пер Ґюнт» Національного театру ім.М.С. Щепкіна.

Всеукраїнський театральний фестиваль-премія «ГРА» проводиться на конкурсній основі один раз на рік за підсумками минулого календарного року. Цьогоріч театри представляли прем’єри, що вийшли у період з 1 січня по 31 грудня 2019 року. Участь у проєкті беруть професійні театральні колективи різних форм власності і форматів роботи.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: