На Сумщині горіла автівка

05.12.2020

4 грудня о 19:56, до Служби порятунку «101», надійшло повідомлення про загоряння автомобіля ВАЗ-21063 на вул. Грайворонській у смт Велика Писарівка. На гасіння направили черговий караул 13–ї державної пожежно–рятувальної частини.

По прибутті на місце виклику було встановлено, що вогонь охопив моторний відсік. О 20:00 вогнеборці вже локалізували загоряння, запобігши його поширенню на салон авто. А о 20:04 пожежу ліквідували.

Всього на гасіння залучалося 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

За попередніми даними, під час руху з-під капоту пішов дим. Водій зупинив легковик, вийшов з салону і в цей час з моторного відсіку почало вибиватися полум’я. Вогнегасника в автомобілі не було. У цей час випадкова перехожа викликала рятувальників.

Припустима причина загоряння – коротке замикання електромережі авто. Для попередження таких випадків слідкуйте за технічним станом автомобілів та обов’язково обладнуйте їх вогнегасниками. У разі загоряння це значно збільшує шанси вберегти вас від значних збитків. І не забувайте, що від вчасного повідомлення про пожежу залежить оперативне та ефективне її приборкання!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: