У Сумах завершився перший тур чемпіонату України з індорхокею

05.12.2020

Перший тур змагань серед жіночих та чоловічих команд з хокею на траві у приміщенні завершився у Сумах. Участь у чемпіонаті взяли команди з Сум, Борисполя, Вінниці, Коростеня та Житомирської області, передає suspilne.media.

Жіночі команди стартували в чемпіонаті у манежі СумДУ у вівторок. Перше місце після першого туру забрала команда муніципального спортивного клубу «Сумчанка». Ця команда перемогла в усіх п’яти матчах і очолила турнірну таблицю жіночого чемпіонату.

На другому місці команда інституту фізкультури Сумського педуніверситету. На третьому розташувався «Колос-Центр Олімпійської підготовки» з Борисполя, а за ними команди спеціалізованої дитячо-юнацької спортшколи «Динамо». Пасуть задніх поки що збірна команда Сумської області та команда «ОДЮСШ-КДС-СумДУ».

Чоловіки грали у сумському манежі з середи. За підсумками першого туру перше місце посідає команда «Олімпія-Колос-Секвая-ШВСМ-ЦОП» з Вінниці. Другі, теж вінничани, – команда «ШВСМ-Олімпія». Замикає трійку кращих «Політехнік» з міста Коростень. «ОШВСМ-ХК «Фенікс» з Житомирщини на четвертому місці, а п’яте-шосте поділяють хокейний клуб «Вінниця» та сумське «Динамо».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: