На Сумщині — смертельна ДТП із пішоходом

05.12.2020

Подія сталася вчора ввечері на автодорозі між містом Шостка та селищем Вороніж. Водій мікроавтобуса скоїв наїзд на пішохода — останній загинув на місці дорожньо-транспортної пригоди.

Прибувши на місце події, правоохоронці з’ясували, що, рухаючись у бік Шостки, 42-річний водій автомобіля Опель скоїв наїзд на чоловіка, який у цей час перебував на проїзній частині. У результаті 35-річний житель села Собичево Шосткинського району загинув на місці події.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, в рамках якого з’ясовують причини та обставини ДТП.

Нагадуємо, що згідно зі змінами до Правил дорожнього руху від 11. 11. 2020 року, пішоходи, які рухаються проїжджою частиною чи узбіччям в темну пору доби або за умов поганої видимості, повинні обов’язково мати на одязі світловідбивальні елементи.

Поліція Сумщини рекомендує всім учасникам дорожнього руху бути надзвичайно уважними на дорогах, і вдень, і вночі, аби уникнути травматизму, загибелі людей, тварин та пошкоджень транспортних засобів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: