Нова очільниця Ямполя першим на сесії підняла питання свого преміювання

08.12.2020

Сьогодні в Будинку рад відбулась перша сесія новообраної Ямпільської селищної ради.

Голова Ямпільської селищної виборчої комісії Ніна Баннік оголосила результати виборів і вручила новообраним депутатам посвідчення. Після цього голова комісії оголосила Ямпільським селищним головою Ольгу Губар, яка отримала більшість голосів ямпільчан на жовтневих виборах.

Далі керівництво установчою сесією перейшло до рук Ольги Губар, яка поставила першим питанням на голосування проект рішення про свою оплату праці. Окрім посадового окладу, виплат за ранг державного службовця, надбавки за високі досягнення, селищний голова запропонувала виплачувати премію у розмірі 100% до посадового окладу.

Представники новоствореної депутатської групи «Наш дім – Ямпіль» запропонували селищному голові відмовитись від премії, яка встановлюється на весь період її повноважень. Натомість запропонували розглядати питання заохочення селищного голови щомісячно за результатами її роботи, пише yampil.info.

«Ми переконані, що премія не повинна бути регулярною частиною заробітної плати, це має бути винагорода за певні досягнення. Якщо протягом місяця Ви зможете довести свою ефективність, наприклад, відремонтувати дорогу, чи зробити іншу корисну справу, то ми не проти преміювання, якщо ж протягом місяця в селищі не буде робитись нічого, то про жодне преміювання мови йти не буде», – зазначив голова депутатської групи Олександр Соломко.

Ольга Губар виступ проігнорувала і поставила питання про преміювання на голосування. 18 депутатів проголосували «за», проти проголосували троє (Соломко О. Гарбузов О. Доценко Р.), сама Ольга Губар утрималась. Цього виявилось достатньо для прийняття рішення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: