Війна за лідерство в сумській ЄС: Медуниця підставив Акпєрова з Порше Кайен

08.12.2020

На сумському інтернет-ресурсі Sumy.Today, який контролює екснардеп від Сумщини, а нині депутат фракції «Європейська Солідарність» у Сумській облраді Олег Медуниця, учора, 7 грудня, була розміщена антиіміджева інформація про голову Сумської територіальної організації політичної партії «Європейська Солідарність», а віднедавна й голову фракції “Європейська Солідарність” у Сумській міськраді Вадима Акпєрова.

«Учора, 6 грудня, у фейсбуці оприлюднили інформацію, що голова фракції “Європейська солідарність” у Сумській міськраді Вадим Акпєров придбав новий автомобіль Porsche Cayenne GTS. У публікації наведений скріншот, на якому вартість подібного автомобіля становить 169 808 доларів (майже 5 мільйонів гривень).

Редакція Sumy.Today звернулась за коментарем до Вадима Акпєрова. Як повідомив політик, червоний Porsche Cayenne GTS його батько (агробізнесмен) придбав ще в липні цього року — задовго до початку виборчого процесу. За повідомленням самого Вадима Акпєрова, Porsche Cayenne — це третя автівка в автопарку його батька, Вагіфа Акпєрова. Також він зазначив, що авто 2016 року випуску і його вартість не перевищує 50 тисяч доларів», — йшлося у повідомленні Sumy.Today

Враховуючи те, що останнім часом Вадим Акпєпров став одним із лідерів політичного життя Сум, можна припустити, що таким чином Олег Медуниця вирішив понизити його рейтинг у боротьбі за керування місцевим осередком партії «Європейська солідарність».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: