У Краснопіллі пройшла перша сесія новообраної селищної ради

10.12.2020

9 грудня відбулася перша сесія новообраної Краснопільської селищної ради VIII скликання. Її відкрила голова Краснопільської селищної територіальної виборчої комісії Олена Махайова, яка поінформувала раду про підсумки виборів депутатів, а також про підсумки виборів селищного голови.

За процедурою було зареєстровано 26 депутатів ради та присягу склав селищний голова Юрій Яремчук.

Нагадаємо, що депутатський корпус Краснопільської селищної ради відтепер складатимуть шість політичних сил: «Слуга народа» , «За майбутнє» , «Оппозиційна платформа — за життя», «Аграрная Партія», «Європейська солідарность» , «Батьківщина» .

Одним із головних питань було прийняття рішення про утворення лічильної комісії та про обрання секретаря Краснопільської селищної ради. За пропозицією селищного голови була подана одна кандидатура. За результатами таємного голосування секретарем ради обрано депутата Ірину Юхту від партії «За майбутнє».

Крім організаційних питань, депутати розглянули питання про початок реорганізації Бранцівської, Грабовської, Мезенівської, Ряснянської, Покровської, Славгородської сільських рад шляхом приєднання до Краснопільської селищної ради.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: