На Сумщині в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» відкрили поліцейську станцію

10.12.2020

Створення та відкриття станції стало можливим завдяки спільним зусиллям Чернеччинської об‘єднаної територіальної громади та керівництва поліції області.

Розташована станція в селі Пологи, що на Охтирщині, і обслуговуватиме 23 села, в яких проживають 10 тисяч населення. Сьогодні ж під час урочистого відкриття поліцейської станції заступник начальника ГУНП Микола Худенко представив жителям Чернеччинської ОТГ поліцейського офіцера громади – старшого лейтенанта поліції Віктора Кварта. Саме він переміг у конкурсному відборі, успішно закінчив навчання у Дніпропетровському університеті внутрішніх справ та отримав відповідний сертифікат.

За словами Миколи Худенка, на Охтирщині така станція в рамках проекту «Поліцейський офіцер громади» відкривається вперше.

Як зазначив заступник начальника ГУНП області, для успішної громади потрібна якісна освіта, медицина, культура тощо. Однак найголовніше — це безпека її жителів. Тепер, з початком роботи станції, поліцейський буде і жити, і працювати на території громади. А отже – постійно триматиме під контролем криміногенну ситуацію та швидше реагуватиме на повідомлення місцевих мешканців. Аби місцевий «дільничний» міг оперативніше виїздити на виклики, заступник начальника ГУНП Микола Худенко передав йому в користування новеньке службове авто. Вручаючи ключі від машини, він побажав поліцейському офіцеру громади успіхів у роботі і набути заслуженого авторитету та поваги серед людей.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: