Жительку Сумщини лише за місяць піймали на шести магазинних крадіжках

11.12.2020

Лише за останній місяць жінка намагалась скоїти шість крадіжок з міських крамниць, проте пильна охорона і продавці магазинів вчасно помічали злодійку та викликали поліцейських. Так, у середині листопада 29-річна жителька Шостки намагалась викрасти з магазину вживаного одягу куртку та сумку. Переодягнувшись у примірочній у вподобаний верхній одяг та заховавши під нього сумку, вона намагалась непоміченою вийти з крамниці. Проте сподівання жінки не виправдалися – на виході її затримала охорона торгівельної точки.

Потім були кілька крадіжок з супермаркетів міста. Підозрювана набирала з полиць магазинів вподобані продукти харчування і спиртне, та, не сплативши за товар, прямувала до виходу. Там, як правило, її і затримували співробітники служби безпеки крамниць.

Не «обійшла стороною» зловмисниця і магазин самообслуговування, який реалізує недорогі промислові товари. Набравши у пакет вподобаних речей на суму майже 4 000 гривень, жінка намагалась покинути торгівельну точку без оплати товару. Втім, продавчині вчасно помітили знахабнілу відвідувачку та викликали правоохоронців.

У поліції відносно зловмисниці відкрили кримінальні провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі. Проте остаточне покарання їй визначить суд, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: