Олександр Стрельченко: Ми обов’язково продовжимо роботу у напрямку соціального захисту ліквідаторів аварії на ЧАЕС

14.12.2020

«14 грудня став днем пам’яті для ліквідаторів аварії на ЧАЕС. Для усіх нас – нагадуванням про страшну трагедію 20 століття і мужність людей, які, віддаючи своє здоров’я і навіть життя, рятували світ від атому», — наголосив перший заступник голови Сумської обласної ради, голова регіональної організації ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ Олександр Стрельченко.

Мітинг до Дня вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС відбувся сьогодні в Сумах біля пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобиля».

Під час спілкування з чорнобильцями вони дякували Олександру Стрельченку за постійну допомогу. Зокрема за відстоювання партійцями інтересів ліквідаторів, допомогу у фінансуванні диспансеру радіаційного захисту населення і за підтримку усіх, хто боровся з наслідками аварії.

«Наша політична сила протягом останніх років дуже багато зробила для захисту чорнобильців. Найголовніше, що ми за допомогою народних депутатів від ОП-ЗЖ відстоювали разом їх права, повернення пільг. За два останні роки ми виділили декілька млн грн на потреби диспансеру радіаційного захисту населення. За ці кошти були замінені вікна, відремонтовані палати, закуплено медичне обладнання та медикаменти, покращено харчування. І роботу у напрямку соціального захисту ліквідаторів наслідків аварії ЧАЕС ми обов’язково продовжимо», — пообіцяв Олександр Стрельченко.

Разом із присутніми представниками влади, громадськості, військовими, ліквідаторами та членів їх сімей політик поклав квіти до пам’ятного знаку, ушанувавши таким чином загиблих ліквідаторів.

«Сьогодні ми низько схиляємо голови за загиблими. Бажаємо міцного здоров’я усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС», — сказав перший заступник голови обласної ради.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: