Два брати із Сумщини потрапили під кримінал за зберігання наркотиків

14.12.2020

300 грам маріхуани на двох братів виявили поліцейські на Сумщині. Як встановили правоохоронці, кожен із чоловіків зберігав удома по чималому пакунку марихуани.

На братів працівники поліції вийшли під час оперативно-пошукових заходів, що проводились у рамках раніше відкритого кримінального провадження. Відповідно отриманої інформації, обидва вони могли зберігати удома наркотичну сировину. Відтак, отримавши санкцію суду на проведення обшуків, поліцейські завітали до кожного з них додому. Підозри правоохоронців підтвердились: за місцем мешкання 20-річного юнака було виявлено та вилучено 200 грамів марихуани. Вдома у його 38-річного брата зберігалося 150 грамів аналогічної сировини.

Наразі все це вилучене та направлене на експертизу. За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: