Єлизавета Гузь із RGM group: “Моя задача – зробити так, аби усі працівники були ще більш компетентними”

15.12.2020

Робота над собою, підвищення кваліфікації, розвиток умінь і знань – ось головні принципи роботи Єлизавети Гузь, начальника служби навчання компанії RGM group. Дівчина вміло підбирає тренінги, семінари, курси для підвищення кваліфікації, книги, які розширюють професійні можливості кожного співробітника.

«Моя задача – зробити так, аби усі працівники були ще більш компетентними та професійними. Інколи спеціалістам не вистачає часу на навчання або вони не зовсім усвідомлюють важливість розвитку своїх професійних вмінь – в такі моменти я завжди поряд, з радістю допоможу, підкажу та змотивую на результат.

Завжди знати все і залишатися професіоналом у нашому прогресивному світі неможливо. Постійно з’являється щось нове: методи, підходи, практики, і ми повинні зважати на них, щоб бути в тренді, розвиватися, ставати кращими. Саме тому моя робота – стратегічно важлива”, — говорить Єлизавета.

Єлизавета реалізувала свою дитячу мрію, але дещо її скоригувала: дівчина хотіла бути вчителем. Втім, із цією професією не склалося, а ось бажання навчати людей лише посилилося. І тепер Ліза готує індивідуальні програми розвитку для кожного працівника компанії RGM group.

«Я вимоглива. Навчання обов’язково має бути виконаним у межах визначеного часу. Це запорука розвитку, такий працівник може дати компанії більше, а в подальшому – і компанія запропонує нову посаду, нові можливості. Коли чую, що комусь не вистачає часу на навчання, то завжди нагадую, що необхідно керуватися наступним принципом: “Якщо вам не вистачає часу на навчання, то значить воно вам точно необхідне!”. А для мене найважливіше почути: «Клас! Мені так сподобалось! Стільки всього корисного дізнався!».

Навчання в RGM group проходять усі — від спеціаліста до керівника. Для компанії — це стиль роботи. Ми відкриті до нових знань і завжди прагнемо йти в ногу з часом. Мабуть, в цьому і є секрет нашого успіху!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: