У Сумах незаконна стоянка заважає доправляти лежачих хворих у лікарню

15.12.2020

У дворі міської лікарні Сум щоранку утворюється стихійна незаконна стоянка. Через припарковані автівки медикам швидких складно доправляти лежачих хворих до відділення.

Ось учора 14 грудня фельдшер Сергій Шаповалов з колегою намагались доправити до відділення хвору з інсультом. Жінці не можна було вставати. Через припарковані біля ґанку приватні авто, водію швидкої довелось зупинитися далеко від пандуса.

«Хворі є критичні, яким ходити не можна. Ми їх повинні транспортувати на ношах і нам потрібно, щоб було зручно це зробить і для хворого, і для нас. Тому має бути повага один до одного», – говорить фельдшер Сергій Шаповалов.

За словами патрульних, перед воротами лікарні є дорожній знак – в’їзд заборонено.

“Прибувши на місце події патрульні провели з водіями профілактичну роботу після чого останні залишили територію закладу та рух до всіх відділень був повністю вільним. Патрульна поліція нагадує, що за невиконання дорожнього знаку передбачений штраф у розмірі 255 грн», – говорить речник Патрульної поліції Сумщини Олег Сологуб.

Сьогодні 15 грудня дорогу до двору лікарні перегородив іще й електрокабель, якій провис під вагою льоду. Близько 10-ї ранку поруч з лікарнею знову було 16 приватних авто, за підрахунками журналістів Суспільного. Під склом тільки двох автівок було повідомлення: «Я медпрацівник».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: