Жителі Великої Чернеччини б’ють на сполох через закриття амбулаторії

16.12.2020

Сьогодні, 16 грудня, під час засідання Сумської міської ради ініціативна група мешканців села Велика Чернеччина (яке наразі є частиною Сумської міської ОТГ) передала міському голові Олександрові Лисенку звернення з понад 600 підписами.

У зверненні люди просять, перш за все, не закривати амбулаторію, яка наразі працює в селі, оскільки не всі мешканці мають змогу їхати лікуватися у Сумах.

“Ми з Великої Чернеччини і у нас – проблеми. Так як нас приєднали до Сум, ми хочемо, щоб ви знали про наші проблеми. У нас на часі закриття амбулаторії загальної практики та сімейної медицини. У нас підписалися 600 осіб і ми звертаємося до вас, щоб ви залишили нашу лікарню, адже не всі можуть їздити до Сум лікуватися”, – звернулася до депутатів та міського голови представниця ініціативної групи із Великої Чернеччини.

Окрім того, ініціативна група мешканців попросила міську владу міськи маршрути автобусів, що йдуть до Баранівки, подовжити до села Велика Чернеччина. «Також у нас є проблема з маршрутками. Вони не виконують своїх рейсів, на вихідних зовсім половина виїжджає на маршрут. Просимо подовжити сумські маршрути, зокрема баранівські, і зробити кінцеві зупинки у Великій Чернеччині», — додали жителі Великої Чернеччини.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: