Президент ФК «Суми» став головою бюджетної комісії

17.12.2020

У новоутвореному Сумському районі почалося злиття з Білопільським, Лебединським та Краснопільським районами. Тепер до нього входить і м. Суми, населення нового району складає майже півмільйона мешканців — половина Сумської області.

Зокрема, вчора 16 грудня відбулося засідання другої сесії Сумської районної ради під головуванням заступника голови Валерія Сорокіна.

Після заслуховування депутатських запитів і затвердження Регламенту роботи депутати утворили постійні комісії та обрали їх голів, заступників, секретарів.  Було також затверджено Положення про постійні комісії та прийнято рішення «Про президії Сумської районної ради восьмого скликання».

Головою бюджетної комісії та членом президії зокрема було обрано президента ФК «Суми», заслуженого юриста України Геннадія Дем’яненка.

Серед іншого народні обранці розглянули ще ряд питань — про початок реорганізації Білопільської, Краснопільської та  Лебединської  районних рад шляхом приєднання до Сумської районної ради; про внесення змін до районних програм; про безоплатну передачу зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумського району майна структурних підрозділів КНП «Центр ПМСД» в комунальну власність територіальних громад Степанівської і Хотинського селищних рад, Садовського і Юнаковского сільських рад, Сумської міської ради тощо.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: