Дільничний поліції викрив чоловіка, який обібрав свою сусідку

17.12.2020

З заявою про крадіжку у поліцію звернулась 55-річна жителька села Собичеве Шосткинського району. Жінка розповіла, що при невідомих обставинах з її будинку зникла тисяча гривень. У скоєному вона запідозрила сусіда, який часто бував у неї в гостях.

Місцевий дільничний офіцер поліції швидко встановив місцеперебування 58-річного підозрюваного. Чоловіка допитали і він зізнався у скоєному.

За словами зловмисника, він добре знав, де заявниця зберігає свої кошти. Того дня він зайшов до її будинку, побачив, що самої господині в хаті немає, а її донька відпочиває у дальній кімнаті, вирішив скористатися вдалим моментом і швидко обнишпорив схованку. Викрадені гроші він в той же день частково витратив на спиртне і продукти харчування в місцевому магазині.

Решту готівки правоохоронці вилучили та повернули їх власниці.

Відносно підозрюваного у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Наразі чоловік вже повністю відшкодував потерпілій завдані збитки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: