Топ-3 українські співачки 2020 року

18.12.2020

Вітчизняний шоу бізнес пеструє новими зірками, які здобувають популярність шаленими темпами. Однак, не здають свої позиції вже давно всім відомі співачки. Саме про них і буде йти розмова далі, адже, їх пісні безперестанно лунають на радіо волнах, з екранів телевізора і, що там казати, ми завантажуємо їх в свої гаджети і слухаємо протягом всього дня.

Талановиті співачки вітчизняного шоубізу

Верхні сходинки рейтингу займають неймовірно вишукані та безмежно талановиті співачки вітчизняного шоубізу, а саме:

Настя Каменських;

Тіна Кароль;

Ірина Білик.

Вони підкорюють слухачів своїм тембром голосу, проникливістю пісень та незвичайною харизмою. Велика кількість фанатів з нетерпінням очікують «виходу в світ» нового хіта чи кліпу з участю улюбленої співачки. Також зазначені співачки досить часто приймають участь у телевізійних шоу. Дізнатися час та день виходу шоу в ефір можна на офіційному сайті програми телепередач ТВ Мета.

Нагороди та перемоги найкращих співачок року

Талановита українська співачка Настя Каменських вражає слухачів не тільки зворушливими піснями, а й зміною іміджу. Протягом року довелось роздивитися в відомій всім бунтівниці та харизматичный дівчині іншу сторону медалі. Настя предстала перед публікою витонченою, ніжною та спокійною жінкою. Доказом цьому факту свідчать нові пісні в мелодійний аранжеровці, які були анонсовані в 2020 році: «Спогади» та англоязичні хіти «Miami» і «Vibe». Телепроект «Голос країни» також примножив кількість прихильників та надав більш ширший діапазон для втілення креативних музичних ідей. Протягом 2020 року Настя Каменських отримала перемогу в номінаціях «Народний хіт» та  «Співачка року» на премії М2 «Золота жар-птиця»,  а також стала найкращим виконавцем 2020 року по версії музичної премії «YUNA».

Шалену популярність в 2020 році здобула й Тіна Кароль. Своєю відданістю музиці та клопітливою працею вона  утримую позиції лідерства серед співочої аристократії. Протягом 2020 року Тіна Кароль презентувала новий кліп на пісню «Іди на життя» та записала спільно з гуртом «Бумбокс» пісню «Безодня». Також приймала активну участь в якості співочого тренера в вокальному проекті «Голос країни 10». Особисте життя співачки зацікавило безліч слухачів, що подвоїло кількість фанатів. Фан Клуб Тіни Кароль налічує понад 1 млн.чоловік.

Третю сходинку рейтингу займає співачка та авторка пісень Ірина Білик. За значні заслуги в музичній сфері, а також за активну громадську позицію в 2020 році була нагороджена Ордером Княгині Ольги III ступеня. Підкорює фанатів мелодійними та водночас бадьорими піснями, слова яких знаходять оклик в серці кожного.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: