Олександр Стрельченко: У новий рік Сумщина входить із новим бюджетом

18.12.2020

Сьогодні, на третій сесії обласної ради депутати прийняли основний фінансовий документ області.

«У новий рік ми входимо з новим бюджетом, — сказав перший заступник голови Сумської обласної ради, голова регіональної організації «Опозиційної платформи – За життя» Олександр Стрельченко в інтерв’ю місцевим телеканалам. – Кошторис складний і потребує доопрацювання, але краще недосконалий бюджет, ніж його відсутність».

За словами першого заступника голови обласної ради головне завдання для депутатського корпусу – дати зарплату працівникам бюджетної сфери. А уже з січня збиратиметься бюджетна комісія, на якій опрацьовуватиметься кожна галузь: медицина, освіта, спорт, молодь, культура і в першому кварталі вноситимуться зміни.

«Ми будемо намагатися робити все від нас залежне, аби закрити основні статті. Для цього залучатимемо бізнес, будемо знаходити шляхи оптимізації, урізати ті видатки, де можемо економити. Голова обласної ради дав доручення провести аудит комунальних підприємств та обласних програм, аби був максимальний коефіцієнт корисної дії», — акцентував увагу Олександр Стрельченко.

Очевидно, що наступний рік буде нелегкий для області у фінансовому плані, але депутатський корпус налаштований на роботу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: