У Сумах — великий дефіцит водіїв транспорту

21.12.2020

Коли Суми зіткнулися з ожеледицею і тролейбуси стали, з’ясувалося, що не вистачає транспорту і у приватних перевізників. Тому на апаратній нараді в сумській мерії 21 грудня мер Сум Олександр Лисенко попросив міських транспортників оцінити ситуацію в цілому, передає shans.com.ua.

За словами начальника міськвідділу транспорту і зв’язку Сергія Яковенка, поспілкувавшись із перевізниками, чиновники з’ясували, що значна кількість ТЗ технічно несправна і не виїжджає на маршрути. «Зараз кожен день виїжджає близько 75-77% від необхідної кількості транспортних засобів. Також дуже великий дефіцит водіїв — нестача до 25% по всьому місту. Це пов’язано з критичною фінансово-економічною ситуацією підприємств перевізників — нестача коштів на зарплати водіям привела до того, що у нас у місті не вистачає транспорту. Картина не дуже…» — уточнив він.

«У нас є проблеми з транспортом вже не тільки ввечері, але і в денний час. Давайте опрацюємо ситуацію так, щоб з 1 січня в обласному центрі не було транспортного колапсу. Ще десять днів до Нового року — можливо, знадобляться чергові маршрути, продумати графіки», — заявив мер.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: