На Сумщині в онлайн-форматі провели бал активістів шкільного життя

21.12.2020

Така форма проведення заходу, зумовлена суспільними причинами, аж ніяк не вплинула на особливу атмосферу новорічного танцювального дійства та тільки додала особливого креативу учасникам. За доброю традицією новорічний бал збирає найактивнішу молодь Сумщини – лідерів учнівського самоврядування. Цьогоріч бал відбувся 20 грудня у форматі онлайн.

До участі у святі танцю долучилися активісти шкільного життя міста Ромни і Роменського району, Сумського району та Хотінської територіальної громади, Тростянеччини, міст Охтирка та Путивль, Великописарівської  і Чернеччинської територіальних громад, Недригайлівщини та Краснопільщини, Миколаївської територіальної громади Білопільського району, Дубов’язівської та Андріяшівської територіальних громад.

Під час заходу діти взяли участь в майстер-класах та із задоволенням виконували танці обов’язкової програми заходу.

Жоден з учасників не залишився без подарунків, вони отримали позитивні враження від чудової атмосфери, яка панувала на святі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: