Сумське НВО за тиждень виплатило 1,3 млн грн зарплатного боргу

21.12.2020

Згідно з оперативною інформацією, протягом тижня заборговану заробітну плату виплачували чотири підприємства міста: ДП «Завод обважнених бурильних та ведучих труб» (1,7 млн грн), АТ «Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання» (1,3 млн грн), Філія «Сумська дорожньо-експлуатаційна дільниця» (640,2 млн грн (заборгованість виплачено в повному обсязі), ВАТ «SELMI» (5,1 тис. грн).

Протягом тижня інспектори управління з питань праці продовжували інформування роботодавців та працівників про найбільш ефективні способи додержання законодавства про працю з питань оформлення трудових відносин. Усього з початку грудня провели зустрічі з 124 суб’єктами господарювання та охопили 303 особи. За результатами відповідних зустрічей з початку місяця офіційно працевлаштувались сім найманих працівників.

Крім того, протягом тижня працівники управління брали участь у роботі мобільної групи з контролю за дотриманням вимог чинного законодавства України щодо запровадження карантинних заходів. За останній тиждень заходами контролю було охоплено 18 об’єктів (аптеки, медичні центри та заклади охорони здоров’я).

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: