На Сумщині пограбували магазин

22.12.2020

Вранці, 20 грудня, на лінію 102 надійшов телефонний дзвінок від підприємця, власника одного з білопільських магазинів, який повідомив про те, що в його магазин проникли невідомі та вчинили крадіжку.

На місце одразу прибула слідчо-оперативна група Білопільського відділення поліції.

Як повідомив т.в.о. начальника Білопільського відділення поліції майор Станіслав Ткаченко, перевірка встановила, що, відігнувши пластикове вікно, зловмисники проникли до приміщення продовольчого магазину і викрали з нього гроші, алкогольні напої та продукти харчування.

— За попередніми підрахунками, сума збитків, завданих власникові, становить близько 60 тисяч гривень, але точну суму збитків буде встановлено після проведення подальших підрахунків та відповідних експертиз, — зазначив Станіслав Ткаченко.

Крім того, як зазначив правоохоронець, на міських камерах відеоспостереження, матеріали з яких задіяні у слідстві, було зафіксовано автомобіль, що потрапив у поле зору відеокамер тієї ночі та стояв біля магазину. Марку та колір авто в інтересах слідства поки що не розголошують.

Наразі порушена кримінальна справа за ч. 3 ст. 185 КК України «Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому», яка передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Проводиться слідство, встановлюється коло підозрюваних та очевидців події.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: