Ринка у центрі Глухова не буде

23.12.2020

Голова Глухівської ОТГ Надія Вайло заявила, що «шанхаю», розташований у самому серці Глухова, поруч з автовокзалом, тут не місце: ринок потрібно заховати подалі кудись від очей. На її думку, торгові точки там у жахливому стані, навколо стоять калюжі, а місцевих жителів атакують бродячі собаки… Уже не кажучи про те, що між торговими рядами стоять стихійні молочниці, і жоден із директорів ринку, а також місцева влада довгі десятиліття не можуть знайти на них управу. «Ринок приносить у бюджет якихось 10 тисяч гривень, а створює клоаку в центрі Глухова! Його тут просто не повинно бути!» — заявила вона.

Куди саме переїде ринок — поки невідомо. Місце для нього будуть шукати профільні фахівці з архітектури та благоустрою. У тому числі вони вивчать ситуацію на речовому ринку «Полісся»: чи можливо там розмістити всіх підприємців із центру Глухова? За словами архітектора Олександра Хренова, зазначений ринок цілком здатний вмістити в себе весь «шанхай». Тим більше що, на відміну від останнього, там є хоча б людські умови для працівників і відвідувачів.

Цікаво, як на це рішення відреагують самі підприємці? Судячи з того, що ринок знаходиться біля автовокзалу, останній йому приносить непоганий дохід. Пасажири напевно часто забігають на ринок у пошуках необхідних продуктів харчування або госпдрібниць…

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: