Від роботодавців Сумщини надійшло найбільше документів на отримання фіндопомоги на час посиленого карантину

23.12.2020

З 12 по 21 грудня в рамках реалізації програми «Допомога роботодавцям до 8000 грн» до центрів зайнятості було подано 7 082 пакети документів для надання такої допомоги понад 170 тисячам найманих працівників.

Найбільшу кількість пакетів документів подано роботодавцями Дніпропетровської, Харківської, Донецької, Сумської та Івано-Франківської областей. Станом на 22.12.202 від Сумщини було подано 5870 заяв і вже погоджено отримання допомоги за 2497 заявами.

Як повідомили в обласному центрі зайнятості, всього роботодавці подали заяви на отримання допомоги на суму 30 млн грн. Найбільше заяв отримано з м. Суми, Конотоського, Шосткинського, Роменського, Сумського, Лебединського, Глухівського, Буринського районів. Це підприємства, які працюють в аграрній, будівельній галузях, торгівлі тощо.

«Орієнтовна сума допомоги за цією програмою, згідно з розрахунками роботодавців, складає близько 677 млн грн», – наголосив Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор ПЕТРАШКО.

Довідково. Найбільшу зацікавленість цією програмою в Україні виявили представники транспортної галузі, виробництва продукції важкої та легкої промисловості, будівництва, сільського господарства, підприємства торгівлі, надання послуг з тимчасового розміщення тощо.

Серед великих підприємств України, які подали документи для отримання допомоги – Міжнародний аеропорт «Бориспіль», структурні підрозділи АТ «Укрзалізниця», обласні відділення ДА «Укравтодор», АО «Кондитерська фабрика «Харків’янка», ОА «Турбоатом» (Харків), авіаційна компанія «Роза вітрів» (Київ), ВО «Слов’янський завод високовольтних ізоляторів» (Донецька область), НВК «Прогрес» (Чернігівська область), ТОВ «ВАТ Олімп» (Кіровоградська область), ТОВ «ЮНІГРАН» (Житомирська область).

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: