Охтирський мотокрос визнали найкращим в Україні

23.12.2020

Охтирка отримала Відзнаку та Подяку від Федерації мотокросу України за розвиток мотоспорту та найкращу в Україні організацію проведення змагань.

Відзнаку та Подяку генерального секретаря Федерації мотокросу України, за розвиток мотоспорту у Сумській області та найкращу в Україні організацію проведення змагань, передав міському голові Юрій Сидоренко, голова Охтирської міської громадської організації «Спортивно-технічний авто-мото клуб «Нафтовик».

Щороку в Охтирці проходить чемпіонат з мотокросу, в якому беруть участь спортсмени з різних куточків України. Цьогоріч шістдесят шість спортсменів з Сумської, Полтавської, Харківської, Київської, Дніпропетровської, Запорізької, Черкаської та Чернігівської областей змагались за перемогу. Місто представляли 7 спортсменів: Раскопін Матвій у класі діти-50 см³, Клоченко Артем у класі діти-85 см³, Зіненко Владислав у класі Аматор, Кучерявенко Денис у класі Майстер, Цибін Микола, Кутовий Роман, Малишев Євген у класі Повітряне охолодження. Всі призові місця у класі Повітряне охолодження вибороли спортсмени з Охтирки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: