У Шостці онук обманув і обікрав свою 84-річну бабусю

24.12.2020

У поліцію Шостки за допомогою звернулась літня місцева жителька. Старенька жалілася на рідного онука, який обманом заволодів її мобільним телефоном.

За словами заявниці, родич, з яким вона мешкає разом у одній квартирі, спочатку просив у неї гроші. А коли вона відмовила, попросив мобільний — нібито для термінового дзвінка своїй сестрі. Не підозрюючи обману, старенька дала йому прохане.

Поліцейські розшукали неодноразово судимого 28-річного онука потерпілої. Той зізнався у скоєному та розповів, що засіб зв’язку одразу здав у ломбард, а гроші витратив на спиртне.

Наразі зловмисник повністю відшкодував старенькій завданий збиток. Відносно нього у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України, яке вже спрямоване до суду. Санкція статті передбачає штраф від трьох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Остаточне покарання йому визначить суд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: