Шосткинський район увійде в новий рік із рекордно малим бюджетом

24.12.2020

Сьогодні, 24 грудня, відбулася 3-тя сесія Шосткинської районної ради. З 42 народних обранців на засіданні були присутні 34. Загалом депутати розглянули 15 питань.

Як правило, головною подією останньої сесії будь-якого року є прийняття бюджету. Цей рік став винятком. Без традиційного гучного обговорення, однак з купою відкритих питань, майже одноголосно депутати прийняли районний бюджет у 127 663 грн. Голова райради Вікторія Сокол назвала його умовним. Ці гроші підуть на утримання виконавчого апарату Шосткинської районної ради.

«Незабезпеченість у коштах на утримання Шосткинської районної ради на даний час складає 6 млн 700 грн», – повідомила Ксенія Бардакова, начальник фінансового управління Шосткинської РДА

Крім цього на сесії ухвалили ряд формальних питань. Зокрема, передали у власність Шосткинської ОТГ усі навчальні заклади Шосткинщини, ФАПи та амбулаторії. Заслухали звіт про виконання раойнного бюджету 2020, затвердили зміни у рішеннях про прийняття бюджетів Ямпільської та Глухівської районних рад, повідомляє shostka.info.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: