У мерії Сум виясняли, кому належить гора сміття на кінцевій зупинці

28.12.2020

Мова йде про сміттєзвалище на зупинці біля обласної дитячої лікарні, яке лежить там 4 місяці. Про це йшлося сьогодні, 28 грудня, під час апаратної наради міського голови.

Звертаючись до директора Департаменту інфраструктури міста Олександра Журби, міський голова Олексанр Лисенко дав йому доручення: «Будь ласка, зверніть увагу, є у мене інформація така: кінцева зупинка обласної дитячої лікарні, якесь невивезене сміття — з’ясуйте, будь ласка».

«Я вже з’ясував, доручення дав, — відповів Журба. — Там сміття — це стаканчики на кінцевій, де маршрутки розвертаються».

«Ви з’ясуйте, як воно туди потрапило, — продовжив мер. — Тому що, якщо воно там є, ви його вивезете, воно знову може там з’явитися. Звідки воно туди потрапляє? З інспекцією благоустрою, будь ласка. Якщо це від торговельної діяльності всих цих магазинчиків, які там знаходяться — це одна ситуація. Якщо це з прибирання території — це ваша ситуація».

У розмову втрутився начальник Інспекції з благоустрою Руслан Голопьоров: «Там була раніше торгова точка і кінцева зупинка. Закрита вона вже і передана на демонтаж. Не працює цей кіоск, якраз там, де сміття…».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: