У Глухові 15-річна дівчина втекла з дому, вистрибнувши у вікно

28.12.2020

Минулої суботи та неділі до поліції надійшли три повідомлення про зникнення неповнолітніх дітей в Сумах та Глухові. Працівникам ювенальної превенції та територіальних підрозділів поліції знадобилося зовсім небагато часу, аби з‘ясувати, де знаходяться діти, та повернути їх батькам.

В обласному центрі за допомогою до правоохоронців звернулась мама школярки. Жінка розповіла, що її 8-річна донька пішла в гості до молодшої подружки, а потім, разом з нею, близько 19:00 пішла на вулицю. І хоча дитина має при собі мобільний телефон, на дзвінки матері не відповідає.

Працівники поліції одразу розпочали пошуки дівчат, і незабаром з’ясували, що ті пішли в гості до батька молодшої подружки.  При цьому малечі й на думку не спало попередити про це рішення своїх мам.

Того ж дня до Глухівської поліції звернулася 44-річна жителька районного центру з повідомленням про зникнення з дому її 15-річної доньки. Стурбована мати розповіла працівникам поліції, які прибули на виклик, що йдучи з дому «по справах», вона замкнула свою доньку у хаті на ключ, а коли повернулася, виявила, що одне з вікон оселі розібране та відчинене, а дитини в будинку немає. Зателефонувавши дочці, мати з’ясувала, що та нібито знаходиться десь з друзями, проте точне місце знаходження дівчина-підліток назвати відмовилася.

Наступного дня, в Сумах, поліцейські розшукали ще одну 14-річну дівчинку, яка після сварки з батьком пішла з дому. Телефон дівчини був весь час на зв’язку, але на дзвінки від близьких вона не відповідала. Правоохоронці встановили місцезнаходження дівчини, і незабаром вона повернулася додому.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: