Який кредитний рейтинг має місто Суми?

28.12.2020

Суми підтвердили кредитний рейтинг на рівні uaА- з прогнозом «у розвитку» та рейтинг інвестиційної привабливості на рівні invА-. Про це повідомили у Національному рейтинговому агенстві ІВІ-Rating.

Такі рівні рейтингів відображають високу спроможність міста розраховуватися за своїми зобов’язаннями та високу інвестиційну привабливість. Прогноз «у розвитку» вказує на високу вірогідність зміни кредитного рейтингу протягом року. На даний час такий прогноз застосовується до усіх суб’єктів рейтингування. Він обумовлений посиленням невизначеності щодо дії органів влади і господарюючих суб’єктів у разі загострення епідеміологічної ситуації в Україні та світі. Позначення «-» вказує на проміжну категорію рейтингу відносно основної категорії.

За даними Національного рейтингового агенства було враховано низку факторів.

Для проведення аналітичного дослідження були використані матеріали, отримані від міста Суми, у тому числі: показники соціально-економічного розвитку, статистичні дані, казначейська звітність, програмні матеріали, інша необхідна внутрішня інформація, а також інформація з відкритих джерел, яку Рейтингове агентство вважає достовірною

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: