Сумська центральна лікарня запрошує жінок на безкоштовну мамографію

29.12.2020

Про це повідомили на офіційній сторінці лікарні. Послуга надається для жінок старше 40 років.

«КНП «Центральна міська клінічна лікарня» СМР – багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування, яка входить до переліку опорних медичних закладів Сумщини. Лікарнею укладено договір з НСЗУ на медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій на 12 пакетів послуг, серед яких є 7 пріоритетних, у тому числі — мамографія, гістероскопія, бронхоскопія, колоноскопія, езофагогастродуоденоскопія. Такі види іструментальних досліджень необхідні для ранньої діагностики новоутворень.

Мамографія — це рентгенологічний метод дослідження молочних залоз, який є «золотим стандартом» у виявленні раку молочної залози. У всьому світі мамографія є обов’язковим профілактичним методом обстеження для жінок старше 40 років. Адже саме рак молочної залози є найпоширенішим серед представниць прекрасної статі. Рання діагностика цього захворювання значно підвищує шанси на одужання та дає можливість врятувати тисячі життів.

Отже, якщо Ви Пані старше 40 років:

— КРОК 1 — отримайте направлення у сімейного або лікуючого лікаря;

— КРОК 2 — відвідайте мамографічний кабінет КНП «Центральна міська клінічна лікарня» СМР;

— КРОК 3 — отримайте заключення лікаря-рентгенолога;

— КРОК 4 — покажіть висновок сімейному або лікуючому лікарю.

Працівники нашої лікарні приділяють велику увагу ранньому виявленню онкологічних хвороб. Не гайте дорогоцінний час! Ми та Національна служба здоров’я України турбуємося про вас. Потурбуйтесь про себе і ви – зробіть ці важливі кроки!

Адреса: м. Суми, вул. 20 років Перемоги, 13, (ІІІ поверх, рентгенологічне відділення).

Телефон реєстратури: +38 (0542) 70-13-29. Чекаємо на вас!», — повідомили на сторінці лікарні.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: