На Сущині визначили школярів-переможців заходу «Мій друг – активний рух!»

29.12.2020

В обласному заході взяли участь 539 учнів закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти, які у своїх відеоматеріалах показали навички та вміння виконувати різноманітні вправи. Для презентації вправ використовувалися спортивні майданчики, паркові зони, зони для відпочинку, домашні умови та інші доступні локації. За підсумками конкурсу визначено 24 найкращі відеопрезентації.

Відзначення найкращих учасників обласного спортивно-масового онлайн-заходу серед учнів закладів освіти Сумської області «Мій друг – активний рух!» відбулося днями на базі Департаменту освіти і науки Сумської ОДА в рамках Новорічного мистецького онлайн-фестивалю «Різдвяний передзвін».

Найчисельнішими та найактивнішими учасниками спортивного онлайн-заходу були учні закладів загальної середньої освіти Березівської, Дружбівської та Миколаївської об’єднаних територіальних громад та міста Охтирка.

Довідково: Захід проводився обласним департаментом освіти і науки  із 16 листопада до 16 грудня 2020 року з метою забезпечення рухової активності під час карантинних обмежень, широкого залучення учнівської молоді до регулярних занять фізичною культурою та спортом.

Програма заходу включала коротку презентацію учня та презентацію комплексу вправ. Тривалість відео – до 1 хвилини. Під час визначення найкращих відеопрезентацій ураховано оригінальність виконання та наявність фізичних якостей: для учнів 1-8 класів – вправи на гнучкість та координацію; для учнів 9-11класів та учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти – вправи на гнучкість, координацію та силу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: