Анатолію Васильєву присвоїли звання «Почесний ректор СумДУ»

29.12.2020

24 грудня відбулося останнє в цьому році засідання вченої ради Сумського державного університету, на якому, крім обговорення і визначення подальших шляхів розвитку наукового спектра діяльності, шляхом голосування затверджено низку документів та прийнято рішення щодо кадрових призначень і присвоєння вчених звань.

Зокрема, перший проректор, переможець виборів на посаду ректора СумДУ Василь Карпуша оголосив проєкти рішень щодо присвоєння почесного звання «Почесний ректор СумДУ» професору Анатолію Васильовичу Васильєву і призначення його радником ректора, які вчена рада ухвалила. Підставою для цих рішень є визначний особистий внесок у розбудову Cумського державного університету А.В.Васильєва, котрий очолює заклад з 2004 року.

Як зазначається у рішенні, під керівництвом Анатолія Васильовича СумДУ перетворився в успішний високорейтинговий ЗВО з потужною науково-освітньою та матеріально-технічною базою, новітніми технологіями навчального процесу, увійшов до топ-групи провідних університетів світу і став одним із лідерів вищої освіти України

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: