У Шостці прийняли бюджет громади на 2021 рік

30.12.2020

29 грудня відбулося четверте пленарне засідання I сесії Шосткинської міської ради, на якій розглядалося питання про прийняття бюджету територіальної громади на наступний рік.

У результаті голосування бюджет Шосткинської міської територіальної громади на 2021 рік був прийнятий. Його доходи визначені в сумі 558,3 млн грн, така ж і сума витрат, передає shostka.info.

Мер Микола Нога зазначив, що буде розроблена програма порядку використання коштів бюджету громади на виконання депутатських повноважень. Кожному депутату на виконання повноважень він запропонував виділити 100 тис. грн.  Депутат Олександр Івченко ( «Слуга народу») пропонував більше і навів приклад Сум, де депутатам виділяють по 1 млн. грн.

Народні обранці вирішили доопрацювати проект Програми соціально-економічного та культурного розвитку Шосткинської міської територіальної громади на 2021 рік і розглянути його під час наступної сесії. Крім того, після Нового року буде обговорено і проект Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2021-2025 рр.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: