На Сумщині горіла лазня

30.12.2020

29 грудня о 19:01, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння лазні та літньої кухні під одним дахом по вул. Солов’їна в с. Коровинці Недригайлівського району. Про пожежу повідомив власник, який побачив дим з-під покрівлі споруди. На місце події було направлено черговий караул 16 – ї державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено облицювання стін та стелі на площі до 20 кв. м та речі домашнього вжитку. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати в апаратах для захисту органів дихання. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту споруди, а також на гараж з автомобілем та житловий будинок, розташовані поруч. Одночасно з гасінням вогнеборці відкотили автомобіль з гаражу, тим самим врятувавши його від знищення.

О 19:39 загоряння локалізували, а о 19:54 – витративши на гасіння майже 2,5 тонни води, повністю ліквідували. Усього на гасіння було залучено 1 одиницю спеціальної техніки та 5 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

За попередніми висновками фахівців, причиною загоряння стало порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні печей та димарів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: