Чому на кількох сумських вулицях неможливо встановити нове освітлення?

30.12.2020

Про це йдеться в електронній петиції Дмитра Юрченка «Підвищення потужностей трансформаторів по вул. Полуботька». 

«На території за адресою просп. Козацький та прилеглих вулиць, а саме: вул. Калнишевського, вул. Запорізька, вул. Сагайдачного частково відсутнє зовнішнє вуличне освітлення. Зокрема, у пішохідній зоні, на тротуарах, якими ми, мешканці будинків, водимо своїх дітей та в темну пору доби забираємо з дитячих садочків та Сумської спеціалізованої школи №1.

Вивчивши дану проблему, поспілкувавшись з директором КП ЕЗО «МІСЬКСВІТЛО» СМР Велитченком Е.В., виявилось, що встановити нове освітлення не можливо через замалі потужності трансформаторів, яких уже не вистачає. Єдиний шлях вирішення даної проблеми — під’єднання електромережі від підстанції, яка розташована на вул. Полуботка. А також посилення потужність мережі з дозволу ПАТ «Сумиобленерго».

Лист з питанням про проханням виділення фінансів КП ЕЗО «МІСЬКСВІТЛО»СМР вже було направлено до Департаменту інфраструктури міста Суми.

Просимо Вас посприяти у прискоренні виділення коштів для приєднання мережі, а це приблизно 100 тис. грн, та встановлення нових вуличних світильники на вищевказаних вулицях», — пише сумчанин.

Початок збору підписів: 29 грудня 2020 р. До кінця збору підписів залишилось: 44 дні. Наразі зібрано 80 підписів із 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: