У Сумах мешканці 9-поверхівки 16 років прикрашають свій під’їзд до Нового року

31.12.2020

У Сумах жителі дев’ятиповерхівки протягом 16 років прикрашають свій під’їзд до новорічно-різдвяних свят та встановлюють ялинку. Йдеться про перший під’їзд на Шишкарівській, 15.

На стінах – плакати, створені власноруч, дитячі аплікації та зображення символу року, цього разу — Бика. Ідея з’явилася 16 років тому у Людмили Синиці, передає «Суспільне».

“У нас рік Тигра був такий красивий і — рік Зайця. Ми щороку святкуємо. Дітки наші з задоволенням до ялинки ходять, танцюють тут, співають. Мені це подобається, здається, що коли я зроблю щось гарне, мені подвійно добре”, — говорить вона.

Мешканець під’їзду Микита Косенко говорить: “Мені дуже подобається наш під’їзд, тому що у нас дуже красиво і затишно. Це створює наш настрій”.

Мешканка Катерина Кабакова розповідає: “Я побачила, як прикрашають, тільки в цьому під’їзді. Раніше ніде не бачила. Я живу тут років 5 і кожен рік у нас — гарна ялинка, гірлянди, дощик. Мені подобається”.

На інші свята в під’їзді теж влаштовують тематичні заходи. Цього року, наприклад, його стіни прикрашали вишиті рушники. Новорічне ж оздоблення тішитиме мешканців під’їзду і їхніх гостей до Водохреща.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: