У новорічну ніч порядок охоронятимуть 166 поліцейських

31.12.2020

Сьогодні, 31 грудня, в Головному управлінні Національної поліції області відбулась відеоселекторна нарада, на розглядались питання забезпечення публічної безпеки і порядку під час новорічних та різдвяних свят.

Від сьогодні підрозділи поліції області переведено на посилений варіант несення служби. Для контролю за оперативної обстановки на час святкових та вихідних днів створено робочу групу в складі працівників поліції, представників служби надзвичайних ситуацій та нацгвардії.

До забезпечення публічної безпеки та порядку у новорічну ніч та наступні за нею планується залучити близько 166 поліцейських.

Крім того, з метою контролю за дотриманням населенням Сумщини карантинних обмежень на період свят на території області будуть функціонувати близько 40 мобільних груп.

По завершенню наради заступник начальника Головного управління Національної поліції області Валерій Строкач привітав з присвоєнням чергових спеціальних звань трьох керівників територіальних підрозділів поліції.

Він подякував поліцейським за бездоганну службу та побажав сил, натхнення і енергії для подальших звершень у новому році.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: